Sergen Yalçın Ceza : Malatya Editör / Malatya Haberleri / Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi.

Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme. 22.09.2021 · sergen yalçın da, ben olsam takımımdan kovarım, bu çocuğun beyni yok demişti. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı. Ancak yalçın, oyuncuyu veto etti. Vor 2 tagen · profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi.

Vor 2 tagen · türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a bir maç ceza verdi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. 02.10.2021 · beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a hakem yaşar kemal uğurlu'dan kırmızı kart şoku geldi. Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. Tff'den yapılan açıklamada, süper lig'de demir grup sivasspor ile oynadıkları maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sergen yalçın'a bir maç men ve 13 bin. Vor 2 tagen · sergen yalçın'a verilen ceza açıklandı. Vor 2 tagen · sergen yalçın haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca sergen yalçın'ın en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 02.10.2021 · sergen yalçın kırmızı kart gördü. 22.09.2021 · sergen yalçın da, ben olsam takımımdan kovarım, bu çocuğun beyni yok demişti.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı.

22.09.2021 · sergen yalçın da, ben olsam takımımdan kovarım, bu çocuğun beyni yok demişti. Vor 2 tagen · sergen yalçın'a verilen ceza açıklandı. 02.10.2021 · sergen yalçın kırmızı kart gördü. Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme. Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. Balotelli, geçen sezon ise beşiktaş'ın gündemine geldi. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor'u ağırladı. 03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi. Vor 2 tagen · türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a bir maç ceza verdi. Dakikasında can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncular hakeme faul tepkisi gösterirken, teknik direktör sergen yalçın, saha içindeki topa vurduğu için kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Vor 2 tagen · sergen yalçın haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca sergen yalçın'ın en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 02.10.2021 · beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a hakem yaşar kemal uğurlu'dan kırmızı kart şoku geldi.

03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. Tff'den yapılan açıklamada, süper lig'de demir grup sivasspor ile oynadıkları maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sergen yalçın'a bir maç men ve 13 bin. 02.10.2021 · beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a hakem yaşar kemal uğurlu'dan kırmızı kart şoku geldi. Vor 2 tagen · profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi. 22.09.2021 · sergen yalçın da, ben olsam takımımdan kovarım, bu çocuğun beyni yok demişti.

Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor'u ağırladı. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Pfdk, bugün yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı: Vor 2 tagen · sergen yalçın haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca sergen yalçın'ın en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor'u ağırladı. Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme. 02.10.2021 · sergen yalçın kırmızı kart gördü. Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi. Tff'den yapılan açıklamada, süper lig'de demir grup sivasspor ile oynadıkları maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sergen yalçın'a bir maç men ve 13 bin.

02.10.2021 · beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a hakem yaşar kemal uğurlu'dan kırmızı kart şoku geldi.

Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. Balotelli, geçen sezon ise beşiktaş'ın gündemine geldi. Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme. 03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. Vor 2 tagen · sergen yalçın'a verilen ceza açıklandı. 02.10.2021 · sergen yalçın kırmızı kart gördü. Ancak yalçın, oyuncuyu veto etti. Vor 2 tagen · sergen yalçın haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca sergen yalçın'ın en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı. Tff'den yapılan açıklamada, süper lig'de demir grup sivasspor ile oynadıkları maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sergen yalçın'a bir maç men ve 13 bin. Vor 2 tagen · türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a bir maç ceza verdi. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor'u ağırladı. Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi.

Tff'den yapılan açıklamada, süper lig'de demir grup sivasspor ile oynadıkları maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sergen yalçın'a bir maç men ve 13 bin. Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme. 03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. Vor 2 tagen · sergen yalçın'a verilen ceza açıklandı. 02.10.2021 · beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a hakem yaşar kemal uğurlu'dan kırmızı kart şoku geldi.

Ancak yalçın, oyuncuyu veto etti. BeÅŸiktaÅŸ'ta dikkat çeken görüntü! Sergen Yalçın... - Orta
Beşiktaş'ta dikkat çeken görüntü! Sergen Yalçın... - Orta from ortacizgi.com
Vor 2 tagen · türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a bir maç ceza verdi. Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi. Ancak yalçın, oyuncuyu veto etti. Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. Vor 2 tagen · sergen yalçın haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca sergen yalçın'ın en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. Dakikasında can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncular hakeme faul tepkisi gösterirken, teknik direktör sergen yalçın, saha içindeki topa vurduğu için kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 02.10.2021 · beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a hakem yaşar kemal uğurlu'dan kırmızı kart şoku geldi.

02.10.2021 · sergen yalçın kırmızı kart gördü.

03.10.2021 · fanatik'teki habere göre, sergen yalçın'ın topa vurarak oyundan atılması ona sadece 1 maçlık ceza getirecek.eğer maçın hakemleri raporlarına küfür veya ekstra bir diyalog eklemezse. Ancak yalçın, oyuncuyu veto etti. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı. Tff'den yapılan açıklamada, süper lig'de demir grup sivasspor ile oynadıkları maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle sergen yalçın'a bir maç men ve 13 bin. Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. 22.09.2021 · sergen yalçın da, ben olsam takımımdan kovarım, bu çocuğun beyni yok demişti. Vor 2 tagen · sergen yalçın haber ile ilgili bütün haberleri, ayrıca sergen yalçın'ın en son dakika haber, durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Vor 2 tagen · profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi. Pfdk, bugün yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı: Vor 2 tagen · türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'a bir maç ceza verdi. Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme. Vor 2 tagen · sergen yalçın'a verilen ceza açıklandı. Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi.

Sergen Yalçın Ceza : Malatya Editör / Malatya Haberleri / Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi.. Dakikasında can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncular hakeme faul tepkisi gösterirken, teknik direktör sergen yalçın, saha içindeki topa vurduğu için kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Pfdk, bugün yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı: Pfdk, sergen yalçın'a 1 maç men cezası ve 13 bin tl para cezası verildiğini açıkladı. Pfdk, 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle sergen yalçın'a 1 maç ceza verdi. Yalçın, can bozdoğan'ın yaşadığı bir pozisyon sonrasında oyuncuların hakeme.